Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΦΣ ΣΕΜΦΕ 25/11

ΑΝΑΡΠΑ/ΡΑΦ-ΕΑΑΚ: 89
Επιτροπή Αγώνα: 64
Λευκά: 2

Αποφασίζουμε:
• Κατάληψη της σχολής την Τετάρτη και Πέμπτη 26-27 / 11.
• Συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 27/11. Προσυγκέντρωση στο Μουσείο στις 10:30, όπου καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία.
• Συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική πορεία στα Προπύλαια την Τετάρτη 26/11 στις 13:00.
• Παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ την Πέμπτη 27/11 στις 9:00.
• Παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 28/11 στα γραφεία του Πρώτου Θέματος στις 11:00.
• Κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΜΠ τις επόμενες μέρες σε συντονισμό με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΜΠ, απέναντι στο χειρισμό της της Πρυτανείας την περασμένη Πέμπτη που οδήγησε στο ξύλο σε φοιτητές και στην προσπάθειά της να απαγορευτεί η παρέμβαση των συλλόγων φοιτητών κι εργαζομένων στις Συγκλήτους, με αποκορύφωμα τη μεθόδευση κρυφής Συγκλήτου με τηλεδιάσκεψη.
• Παράσταση διαμαρτυρίας στον Κοσμήτορα της ΣΕΜΦΕ τη Δευτέρα 1/12 στις 12:30.
• Νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 2/12, στις 12:30, στο Αμφ 2.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ. ΣΤΙΣ 25/11

Νόμιζαν ότι θα μας τρομάξουν, η μαζική παρουσία των φοιτητών στο δρόμο έδειξε την πραγματικότητα... Είμαστε η πλειοψηφία που αγωνίζεται!! 
Ο αυταρχισμός και οι διαγραφές δεν θα περάσουν.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

Το μέλλον μας ανήκει!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΜΦΕ την ΤΡΙΤΗ 25/11 και ΩΡΑ 12,30 ΣΤΟ ΑΜΦ.2

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. 20/11

Σε ακόμη μία γενική συνέλευση του φοιτητικού μας συλλόγου, υπερψηφίστηκε το πλαίσιο που κατέθεσαν τα σχήματα ΑΝ.ΑΡ.ΠΑ./ΡΑΦ ΕΑΑΚ (και στήριξε  η αρ.εν.) με τα εξής αποτελέσματα:

ΑΝΑΡΠΑ/ΡΑΦ ΕΑΑΚ (στήριξε η αρεν) : 70
Επιτροπή Αγώνα :52
Λευκά:1

σύνολο: 123

Αποφασίζουμε:


  • Κατάληψη της πρυτανείας του ΕΜΠ τις επόμενες ημέρες σε συντονισμό με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΜΠ απέναντι στον χειρισμό της Πρυτανείας την περασμένη Πέμπτη που οδήγησε στο ξύλο σε φοιτητές και στην προσπάθεια της να απαγορευτεί η παρέμβαση των συλλόγων φοιτητών και εργαζομένων στις συγκλήτους, με αποκορύφωμα τη μεθόδευση κρυφής συγκλήτου με τηλεδιάσκεψη.
  • Συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 21/11 στις 11πμ στο οποίο καλούν μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι, με κατειλημένη σχολή εκείνη τη μέρα.
  • Συμμετοχή στην κινητοποίηση στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ ενάντια σε όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα (ΜΑΤ στις σχολές, ανακοίνωση για κατάργηση ΓΣ κλπ) τη Δευτέρα 24/11 σε συντονισμό με τους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΚΠΑ, με κατειλημένη σχολή εκείνη τη μέρα.
  • Επιδιώκουμε το συντονισμό με τους υπόλοιπους συλλόγους (φοιτητών, εργαζομένων κλπ) τόσο σε επίπεδο Πολυτεχνείου όσο και ευρύτερα και συνδιοργανώνουμε Παμπολυτεχνειακή Συνέλευση.
  • Συμμετέχουμε στην εκδήλωση των ΦΣ της ΝΟΠΕ για το άσυλο και τα δημοκρατικά δικαιώματα.
  • Νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25/11, στις 12:30, στο Αμφ2.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ
ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Και οι επιθέσεις των αστυνομικών ενάντια στην πορεία των φοιτητών συνεχίζονται...


Πρόκειται για σαφέστατη καταπάτηση του Ασύλου και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, εν όψει του εορτασμού της εξέγερσης της 17 Νοέμβρη, στην εποχή των μνημονίων και γκρεμίσματος οποιασδήποτε κατάκτησης λαού και νεολαίας!! 

Δεν θα τους περάσει...

ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

Η αντιμετώπιση των φοιτητών της νομικής από το Φορτσάκη και το κράτος, την ώρα που πάνε να υλοποιήσουν την απόφαση της γενικής τους συνέλευσης (εν όψει 17 Νοέμβρη) για κατάληψη ενάντια στις διαγραφές το νόμο και τον αυταρχισμό...



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00. 

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 73 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΦΣ ΣΕΜΦΕ 12/11

ΑΝΑΡΠΑ/ΡΑΦ-ΕΑΑΚ: 73
Επιτροπή Αγώνα: 55
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 2
ΛΕΥΚΑ: 0

Αποφασίζουμε Συμμετέχουμε:

  • Συμμετοχή στην πορεία που καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί την Παρασκευή 14/11 στα Προπύλαια στις 13.00 η ώρα με κατειλημμένη σχολή τη μέρα αυτή
  • Μεταφορά της κατάληψης στο Κάτω Πολυτεχνείο το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου. Συμμετοχή στην παλλαική-αντιιμπεριαλιστική – αντιαμερικανική πορεία τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου από το Κάτω Πολυτεχνείο με κατεύθυνση την αμερικάνικη πρεσβεία.
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων που θα διεξαχθούν στο Κάτω Πολυτεχνείο. Πολυτεχνείο στα χέρια των συλλόγων και των συνελεύσεων τους.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρύτανη του ΕΜΠ για την παρουσία δυνάμεων καταστολής στο τριήμερο του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 13/11 στις 11:00
  • Κινητοποίηση στον κοσμήτορα της σχολής για την εισαγωγή πιστωτικών μονάδων στη ΣΕΜΦΕ και την άρνηση των καθηγητών να τοποθετηθούν πάνω στην πρόταση του φοιτητικού συλλόγου, την Πέμπτη στις 12:00.
  • Στήριξη της κινητοποίησης των διοικητικών υπαλλήλων την Πέμπτη 13/11 στα Προπύλαια στη 13:00.
  • Νέα Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 12:30 στο αμφ. 2.
ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!!