Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. 20/11

Σε ακόμη μία γενική συνέλευση του φοιτητικού μας συλλόγου, υπερψηφίστηκε το πλαίσιο που κατέθεσαν τα σχήματα ΑΝ.ΑΡ.ΠΑ./ΡΑΦ ΕΑΑΚ (και στήριξε  η αρ.εν.) με τα εξής αποτελέσματα:

ΑΝΑΡΠΑ/ΡΑΦ ΕΑΑΚ (στήριξε η αρεν) : 70
Επιτροπή Αγώνα :52
Λευκά:1

σύνολο: 123

Αποφασίζουμε:


  • Κατάληψη της πρυτανείας του ΕΜΠ τις επόμενες ημέρες σε συντονισμό με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΜΠ απέναντι στον χειρισμό της Πρυτανείας την περασμένη Πέμπτη που οδήγησε στο ξύλο σε φοιτητές και στην προσπάθεια της να απαγορευτεί η παρέμβαση των συλλόγων φοιτητών και εργαζομένων στις συγκλήτους, με αποκορύφωμα τη μεθόδευση κρυφής συγκλήτου με τηλεδιάσκεψη.
  • Συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 21/11 στις 11πμ στο οποίο καλούν μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι, με κατειλημένη σχολή εκείνη τη μέρα.
  • Συμμετοχή στην κινητοποίηση στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ ενάντια σε όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα (ΜΑΤ στις σχολές, ανακοίνωση για κατάργηση ΓΣ κλπ) τη Δευτέρα 24/11 σε συντονισμό με τους φοιτητικούς συλλόγους του ΕΚΠΑ, με κατειλημένη σχολή εκείνη τη μέρα.
  • Επιδιώκουμε το συντονισμό με τους υπόλοιπους συλλόγους (φοιτητών, εργαζομένων κλπ) τόσο σε επίπεδο Πολυτεχνείου όσο και ευρύτερα και συνδιοργανώνουμε Παμπολυτεχνειακή Συνέλευση.
  • Συμμετέχουμε στην εκδήλωση των ΦΣ της ΝΟΠΕ για το άσυλο και τα δημοκρατικά δικαιώματα.
  • Νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25/11, στις 12:30, στο Αμφ2.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ
ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.